Een fijne babykamer voor onze kroost

Babykamer

Als je eenmaal op Pinterest en Co. naar babykamerideeën gaat zoeken, houdt het nooit op. Daarom was ik erg terughoudend om onderzoek te doen op Pinterest en kreeg ik slechts minimale inspiratie. Vooral als het gaat om het inrichten van kinderkamers, kun je echt ongelooflijk creatief worden en veel geld investeren. Maar ik wilde de essentie niet uit het oog verliezen. In het begin maakt het de baby niet zoveel uit hoe zijn kamer eruitziet. Er is gewoon liefde en veiligheid voor nodig.

Ik heb de complete babykamer eerder voor mezelf ingericht en er tegelijkertijd voor gezorgd dat functionele en speelse elementen goed op elkaar aansluiten. Ik ben echt heel tevreden met het resultaat. Het is niet te rommelig, maar ook niet te schoon.

Een mooie neutrale babykamer met veel opbergruimte, een luierverschoontafel, slaapgelegenheid en ja natuurlijk met schattige babyversieringen. Ik zal hieronder opsommen welke meubels en decoratieve items ik heb uitgekozen. Voor het ledikant zelf kunt u bijvoorbeeld een stootrand bestellen. Dit is gemaakt van een katoen-linnenmengsel en de vorm verbetert ook de luchtcirculatie.

Het is gemakkelijk aan het bedhek te bevestigen met lussen, is wasbaar en goedgekeurd door Oeko-Tex. Ook kon ik het niet laten en moest ik de bedhemel dichtslaan. Deze is gemaakt van een lichte en luchtdoorlatende, lichte stof en heeft zelfs een extra opening om een ​​mobiel aan de sky pole te bevestigen.

Een ruime klerenkast

Kinderkledingkasten kunnen er heel schattig uitzien. In de meeste gevallen waren ze echter gewoon te klein en onpraktisch voor mij. Daarom nam ik, zoals zo vaak, mijn toevlucht tot een klassieke PAX van IKEA. Met zijn formaat kunnen onze kinderen het jarenlang gebruiken en ik kan het interieur aanpassen en veranderen als dat nodig is. Op dit moment wordt de kledingkast natuurlijk niet alleen gebruikt voor kleding. Het biedt voldoende opbergruimte voor babybadjes, dekens, stretchers, slaapzakken en nog veel meer. Ik heb de kleerkast bewust naast de commode geplaatst. Dus ik heb lichamen en schone kleren bij de hand terwijl ik luiers verschoon. Dat brengt ons bij het volgende punt: de commode.

Aanbevolen artikelen