Promotionele artikelen voor kerst

Relatiegeschenk

Het adventseizoen is voor veel mensen een heel bijzondere tijd, waarin ze kunnen ontspannen en samen kunnen genieten van het contemplatieve pre-kerstseizoen. Weelderig versierde huizen, lekkernijen en geschenken maken deel uit van deze tijd. Vooral als het om Nicholas gaat, verrassen velen hun dierbaren met een klein cadeautje. Dus maak van deze dag een kans om uw klanten en zakenpartners blij te maken en geef ze individuele relatiegeschenken voor de kerstman. Want hiermee laat je de ontvangers zien dat je ze waardeert. Gebruik de adventstijd om hen te bedanken voor hun medewerking en om uw zakelijke relaties te versterken.

Chocolade kerstmannen

De absolute klassieker onder de relatiegeschenken voor de kerstman zijn waarschijnlijk individueel bedrukte chocolade kerstmannen. Deze zijn populair bij elke leeftijdsgroep – jong of oud. Aangezien dit goedkope relatiegeschenken voor de kerstman zijn, zijn ze ideaal als relatiegeschenken die u niet alleen kunt uitdelen aan klanten en zakenpartners, maar ook aan potentiële klanten. Hiermee kunt u uw bedrijf onder de aandacht brengen en zo nieuwe klanten werven. Het is belangrijk dat u uw logo erop laat bedrukken. Dit moet duidelijk zichtbaar zijn op de chocolade kerstmannen zodat uw reclameboodschap echt overkomt.

Kerstmutsen

Deze accessoires mogen niet ontbreken op de kerstman: kerstmutsen. Ook zijn ze een echte eyecatcher op kerstfeestjes of op kerstmarkten en zijn daarom ideaal als promotieartikelen die je in aanloop naar kerst weg kunt geven voor de kerstman. Geborduurd of bedrukt met uw logo, u heeft altijd de ontvanger voor u en uw bedrijf wordt herdacht. Stuur deze accessoires bijvoorbeeld op tijd voor Sinterklaas naar klanten en zakenpartners, of deel ze uit en laat de ontvangers met de hoeden zien dat ze belangrijk voor je zijn.

Handwarmers

Zodat de handen van je klanten ondanks de vrieskou ’s ochtends toch lekker warm blijven op weg naar het werk, kun je ze verrassen met handwarmers als promotieartikel voor de kerstman. Varianten in kerstontwerpen zijn bijzonder populair – bijvoorbeeld in de vorm van een ster, een sneeuwvlok of een kerstman. Laat de handwarmers bedrukken [, de ontvangers weten altijd van wie ze het cadeau hebben gekregen. Uw bedrijf wordt positief herinnerd.

Thee

Wat is er fijner dan tijdens de advent lekker op de bank thuis te zitten, te genieten van kerstdelicatessen en er een verwarmende thee bij te drinken? Gun uw klanten en zakenpartners zulke momenten van welzijn en verras ze met een bedrukte thee als relatiegeschenk voor Kerstmis. Of u nu kiest voor aromatische kruidenthee, heerlijke vruchtenthee of klassieke zwarte thee – laat deze individueel bedrukken. Naast uw logo is er ook ruimte voor een aansprekend motief of leuke woorden op de verpakking. Hiermee toon je waardering naar de ontvanger.

Bekers met een kerstman-motief

Of het nu gaat om het opwarmen van thee, heerlijke glühwein of aromatische koffie – kopjes zijn door iedereen rond Sint-Nicolaas nodig en zijn daarom de ideale promotieartikelen in het koude seizoen. Ze bieden het perfecte platform voor uw reclameboodschap en voldoende ruimte voor uw logo, een zinvolle slogan of een passend motief. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kerstman, sterretjes of sneeuwvlokken op de promotieartikelen? Als je mokken hebt bedrukt, maak ze dan zo aantrekkelijk mogelijk. Idealiter is dit de manier om een ​​plekje op het keukenrek van uw klanten te bemachtigen en wordt uw boodschap onthouden.

Maar ook speciale kerstkaarsen zijn natuurlijk erg leuk om met kerst te geven.