Babyliss Clipper

Föhn

Een keer per maand naar de kapper gaan kost niet alleen geld, maar ook tijd. De oplossing: knip thuis je haar gewoon zelf! Om een ​​modern, succesvol kapsel te krijgen, heb je een goede tondeuse of tondeuse nodig die zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk is.

Hier zijn enkele tips om u te helpen het perfecte apparaat voor u te vinden: Met de tondeuse voor een knipbeurt zoals bij de kapper U hoeft niet zenuwachtig te worden! Als je je aan deze gouden regel houdt, zal alles de eerste keer soepel verlopen: probeer niet meteen een nieuw kapsel te knippen, fris je oude kapsel gewoon op tot je een beetje hebt geoefend.

Je hebt nodig: een tondeuse of trimmer, een fijne kam om te ontwarren, een handdoek en een handspiegel voor het haar achter op het hoofd. Voor een schoon en professioneel resultaat dient u ook op de volgende punten te letten:

Werk voor een grote spiegel.
Zorg voor een goede tondeuse, trimmer en kam.
Kam uw haar naar achteren.
Bereid de verschillende mesjes en snijgeleiders voor die u nodig heeft voor het gewenste kapsel voordat u begint met knippen.
Het is beter om te beginnen met een langere snijlengte – u kunt deze daarna altijd inkorten.
Begin bij de slapen en werk je omhoog langs de zijkanten naar de achterkant van de nek. Houd het scheerhoofd in een ondiepe hoek ten opzichte van het hoofd en beweeg het van beneden naar boven.
Knip alleen het bovenste haar als laatste af.
Voor nauwkeurige contouren kunt u het beste een precisietrimmer gebruiken als afwerking.

Onze tip: Zodat je er elke dag fris uitziet van de kapper, moet je je haar elke 10-15 dagen knippen. En schaf als het even kan ook een babyliss fön aan, dat is handig als je het korte haar wil stylen.

Aanbevolen artikelen